19@zl-alu.com +8618825982330
Sprint az év végén - új célok mozognak

Sprint az év végén - új célok mozognak

Jan 11, 2021

Sprint az év végén, új célok mozognak


2021. január 11-én, a Guangdong Zhonglian (Zhongchang) Aluminium Co., Ltd. negyedik negyedévi munkasprint-mozgósító értekezletén, Ivy vezérigazgató elemezte és összefoglalta az első három negyedév munkáját, valamint az alapvető munka elvégzését a negyedik negyedév és jó véget ér.

Világos követelményeket támaszt az üzleti alapok elleni küzdelem és konszolidáció érdekében 2021-ben. Ez a találkozó felgyorsította az összes munkavállaló munkalelkesedését, és megnyitotta az éves célok futásának és 2021-re váró függöny függönyét!

A megbeszélésen Ivy beszédet mondott a&"év végi sprint GG" mobilizációs értekezletén. Először beszámolt az első három negyedév általános munkahelyzetéről, teljes mértékben megerősítette az eredményeket és a kiemelt eseményeket, és nagyon dicsérte a marketing modellt kellő gondosságuk és elszántságuk miatt.

A következő munkában az alkalmazottak ragaszkodtak ahhoz, hogy szilárd üzleti munkát végezzenek rendületlenül, javítsák a logisztikai koordinátorok munkamódszereit, és törekedjenek minden megrendelés nyomon követésére. Gondoskodjon a 2020-as teljesítménymutatók teljesítéséről, és jó alapot adjon 2021 beköszöntéhez.


-Josephine által

guangdong zhonglian aluminum meeting-1guangdong zhonglian aluminum meeting-2